מפגש פורום!

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/05/2011 | 14:23 | מאת: זואי

הלו לכולם, אשמח לארח מפגש בביתי (הקרוב לתה"ש..) ביום חמישי הבא 12.5.11 בערב, שעה 19:00. מי שמעוניין, נא השתרשרו לכאן, ויהיה נחמד אם כל אחד ירשום איזה כיבוד הוא מביא, ואם למנהלות הפורום יש את המיילים שלכם אז אשמח להיעזר בכן יעל והודיה כדי שנשלח מיילים עם כתובתי לאלו שרוצים להגיע. נתראה..

איזה יופי, אני באה. האימייל שלי הוא [email protected], תשלחי לי לשם את הכתובת שלך. מי שיודיע בשרשור שהוא מגיע אשלח לו למייל את הכתובת שלך (אני יכולה לראות את המייל שכותב רושם ההודעה). לגבי כיבוד - אודיע בהמשך אם זה בסדר. כל הכבוד זואי על נטילת היוזמה!!! הודיה - נראה לי שלא תהיה לך ברירה ותיאלצי להביא את הארטישוקים המפורסמים שלך :-)

03/05/2011 | 17:09 | מאת: זואי

חבל שאין לי גינה... היינו עושים מפגש על האש. אני כבר כמה ימים בקרייבינג מטורף לבשר. אבל נראה לי שעדיף חלבי לא? טוב, נראה מה ההעדפה של הרוב.

03/05/2011 | 15:30 | מאת: טלטול

03/05/2011 | 16:58 | מאת: זואי

את המנהלות המקסימות פגשתי לראשונה במפגש האחרון שהיה דרך העמותה, ויש כמה חבר'ה שאני לא יודעת אם הם גולשים כאן (חלק כן בעצם) שהכרתי ממפגשי עמותה קודמים.

יש כאלה שמכירים ויש כאלה שלא אבל בכל מקרה זו תהיה הזדמנות מצוינת להכיר :-) אני ממש רוצה שתבואי וחושבת שתוכלי להפיק המון (!!!) מלהיות עם בעלי סטומה נוספים. תבואי תבואי תבואי.

04/05/2011 | 00:55 | מאת: רן

רעיון מעולה.

אם חלבי - אני מביאה עוגת גבינה פירורים - מתאים?? אם בשרי - ארטישוקים ממולאים!!!!!! אם בכלל אתם אוהבים.. אם לא, נחשוב על משהו אחר.

04/05/2011 | 12:31 | מאת: טלטול

אני עדיין שוקלת את העניין אשמח לקבל פרטים, ליעל יש את המייל.. אני אוכל להביא מה שתגידו..

נשמח נורא לראות אותך טלטול :))

נו, אז את באה?!?

מקווה שאת מבינה את זה. אם את לא רוצה לבוא אז זכותך, שיהיה ברור.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה