בקשה להמלצת מוצרים - משתיקול, חגורה לבריכה.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

18/03/2013 | 23:45 | מאת: ברק

בקשה להמלצת מוצרים - משתיקול, חגורה לבריכה. אני מחפש לקנות בזמן הקרוב שני מוצרים: הראשון הוא משתיק קול. הסטומה שלי עדיין עושה קולות ולפעמים זה מרעיש עד מאוד. לפעמים אני יכול להרגיש מתי היא עומדת לפעול ואז אני לוחץ עליה קלות ואין קול. אז אני מאמין שמשתיק פשוט יכול לעשות את העבודה. השני הוא חגורה לבריכה, ים או בכללי חגורה שתסתיר את הסטומה בצורה הטובה ביותר. באם מדובר בשרוול פשוט או אפילו בבד עמיד למים. (יכול להיות סופר נחמד) אין הגבלה לקנייה בישראל. תודה רבה :)

29/03/2013 | 19:29 | מאת: אודי

הקולות שהסטומה משמיעה פוחתים עם הזמן. לי כמעט אין - קצת יותר משנה אחרי הניתוח. חוץ מזה, אתה תמיד יכול להתמתח כשנשמע קול ולהגיד: "אחחח... זה היה טוב!"

מנהלי פורום סטומה - תמיכה