סגירת סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

11/03/2013 | 18:57 | מאת: אלנה

משהו יכול להמליץ על כירורג טוב שמתמחה במעי גס?

11/03/2013 | 21:55 | מאת: בני

אלדד פובזנר מבי"ח השרון

12/03/2013 | 21:52 | מאת: בובה

שלום, אין לי מילים לתאר את המקצועיות והאנושיות והידע הרב שיש לפרופסור אבירם ניסן אשר עומד לנהל את כל מערך הכירוגי בהדסה עין כרם אני ממש ממליצה עליו הוא ממש מבין והרבה ניסיון עם ניתוחים מאוד מאוד גדולים ובייחוד עם מעיים ובטן הוא אונקולוג כירוג כמו כן אם זה רחוק ניתן למצוא באכילוב את דר' קריב שמקבל גם באסיא מדיקל באסותא וגם באיכילוב. בהצלחה. לכי על הכי טוב שיש אסור לקחת צאנס בשום ניתוח!

13/03/2013 | 23:49 | מאת: אלה

היי אלנה, ממליצה בחום על ד"ר חגית טולצ'ינסקי, עובדת באיכילוב. רופאה מדהימה. היא ניתחה אותי גם בניתוח כריתת מעי גס, וגם בסגירה של הסטומה. מעבר להיות מקצועית היא מאוד אנושית. בהצלחה :)

18/03/2013 | 10:30 | מאת: זואי

את הסטומה שלי סגר מתמחה! שזמורה פיקח עליו. (אני מטופלת בתה"ש) טפו טפו, עשה עבודה טובה. היה חתיך. המתמחה כן? הצלקת היתה מכוערת ביותר. (אבל אולי זה בגלל השיטה של להשאיר את החור פתוח..)

20/03/2013 | 09:15 | מאת: פטל

פרופ' זמורה ניתח אותי בניתוח הראשון - ויצאה סטומה יפיפיה. הוא ינתח אותי גם בניתוח הסגירה בעוד כשבועיים! ואכן- יש כמה מתמחים חתיכים בת"ה... :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה