תמיכה ועידוד לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/03/2013 | 20:35 | מאת: מילי

שלום לכם. דודתי נותחה לפני כמה ימים באיכילוב. יש לה סרטן המעי ונאמר לה שיהיה סיכוי שתאלץ להשאר עם שקית. היה לה מאוד קשה לשמוע את זה ואמרה לי שעדיף לה למות. כבר בניתוח עצמו ראו הרופאים שאכן אין מנוס והיא תאלץ להשאר עם שקית. היא במצב נפשי לא טוב. לא מדברת על זה. לצערי אין לה בעל תומך בעניין ואני ממש חוששת למצבה הנפשי. ברור לי כי הפחד שלה נובע מחוסר יידע. אשמח לשמוע קצת איך חיים עם זה. האם יש איזהשהיא עמותה או משהו כזה בה יכול מישהו שחי עם שקית כזאת לבקרה ולעודדה וכך היא תראה שהשד לא כ"כ נורא. כמובן שאמרו לנו הרופאים שחיים עם זה והולכים לים ולחו"ל וכו אבל זה לא ממש עשה את העבודה כי זה א היה מוחשי מספיק. לדעתי חשוב לשמוע את זה ממישהו שחי עם זה והוא אדם שמח וחי כרגיל. תודה, מילי תודה מילי.

05/03/2013 | 22:41 | מאת: עוד אלי

היי מילי, שמי אלי, חי עם סטומה מעל ל3 שנים. קבועה. צרי קשר בטלפון 054-4499726

05/03/2013 | 23:38 | מאת: ליאב

היי מילי, אשמח לבקר ולחזק את בת דודתך. צרי איתי קשר בכל עניין ושאלה. 0505744015, ליאב.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה