שאלות לגבי ג'קוזי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/03/2013 | 08:35 | מאת: a_k

הי לכם! אנחנו מתכננים טיול משפחתי גדול בקרוב לחו"ל, ולאבא שלי יש סטומה. רציתי לדעת אם יש איזה שהן מגבלות לגבי טיסה, כניסה לבריכה, כניסה לג'קוזי... האם יש טיפים כלשהם, במיוחד לגבי כניסה לג'קוזי? האם אין סכנה להתפוררות השקית או להתפוצצות? האם יש מדבקות מיוחדות, שקיות מיוחדות, וכדומה...ואם כן- איפה משיגים כאלה מדבקות/שקיות? האם מסובסדות ע"י קופ"ח? אנחנו פשוט די חדשים בעסק... תודה מראש על כל תשובה, כל טיפ יעזור לנו מאד! שיהיה שבוע טוב!

03/03/2013 | 10:03 | מאת: טל

כעיקרון אין שום מגבלה, כמובן שרצוי שתהיה החלפה והצמדת ציוד נאותה לפני פעילות כזו או אחרת מה שהייתי ממליצה לבטחון זה חיזוק הדפנות עי מיקרופור או מדבדות טגאדרם גדולות שמסופקות בקופת חולים במחיר של 15 שקלים ו/או להזמין את השורסיילס מחול שזו פרוצדורה ויקר- אפשר להסתדר יפה מאוד עם החלופות הראשונות. לשקית לא יקרה כלום גם אם תכבס אותה :) בכל מקרה תכננו וסעו לשלום ללא שום חשש.

03/03/2013 | 11:11 | מאת: a_k

ייתכן ובהמשך אפנה שוב בשאלות. שוב תודה והמשך יום טוב!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה