לאלו מביניכם שסגרו להם את הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/03/2013 | 17:53 | מאת: אלה

בשעה טובה סגרו לי את הסטומה בניתוח לפני חודשיים. אבל אני שמה לב שכשאני ישנה על הבטן זה משפיע ממש על הפאוץ.. ולעיתים גם זה מעורר שם משהו וצריכה ללכת לשירותים. גם לכם זה קורה?? תודה

02/03/2013 | 20:06 | מאת: טל

מה שאת מרגישה לא שייך כלל לניתוח או לסטומה. לבעלי פאוטש יש לפעמים תנוחות לא נוחות אונוחות פחות. קורה שבתנוחות מסוימות כשהפאוטש מלא זה יוצר לחץ ורצון לשירותים וזה בסדר. חוץ מזה את בסהכ חודשיים אחרי ניתוח ולוקח זמן לגוף להתרגל למצב החדש. סבלנות

02/03/2013 | 23:47 | מאת: אלה

אני ממש מרגישה את זה כשאני שוכבת על הבטן... וממש מרגישה איזשהו תחושה פנימית מאותו מקום של צלקת הסגירה של הסטומה - ואת כל הדרך עד לפי הטבעת ולכן אני מניחה שיש קשר. האם זה מצב נורמלי ?

25/03/2013 | 15:59 | מאת: אילנה

בעלי צריך לעבור כריתת מעי גס ויצירת פאוטש האם ידוע לך על רופא במסגרת בתי חולים ממשלתים או של קפח כללית המבצעים ניתוח זה ?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה