מצטרפת חדשה לאוכלוסיית בעלי הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/02/2013 | 19:38 | מאת: יעל

שלום למנהלות הפורום. אי מצטרפת חדשה לקבוצה שלכם.אחרי איליאטסטומי בגל קרו קול יטיס של הרבה שנים. שבועיים אחרי ניתוח. עדיין מתמודדת עם צעדים ראשונים. זקוקה לכתובת לרכישת חגורה לתמיכה בבטן התואמת לסטומה. היכן ניתן לרכוש? תודה על תשובתכם. יעל

25/02/2013 | 21:44 | מאת: ליאב

היי יעל, ברוכה הבאה למועדון. לא נתקלתי במקום בו ניתן לרכוש מוצר כזה בארץ. לרכישה מחו"ל: http://ostomysecrets.myshopify.com/collections/mens-swim-wrap http://comfizz.com/products/ostomy/level1/ladies/7waistband.html

28/02/2013 | 20:30 | מאת: טל

"ברוכה הבאה" כפי שכתבת "עדייו מתמודדת עם צעדים ראשונים" קחי אוויר אל תרוצי לשום קניות מיותרות תני למקום להחלים ולהתקבע בינתיים את יכולה להשתמש עם החוגורה שיש בסל (בשביל הסטומה) או במין תחתונים אלסטיים (לבטן) עד שתרגישי מה יותר נכון לך. אם יש לך שאלה / קושי /מצב ספציפי כתבי ואנסה לעזור

02/03/2013 | 20:39 | מאת: סופי אחות סטומה

בחנויות אורטופדיה תוכלו לרכוש חגורת בטן תואמת לסטומה לפי מידתך .ניתן לקבל גם החזר כספי דרך הקופה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה