סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

21/02/2013 | 17:43 | מאת: Alex

שלום שמי אלקס שאלה שלי לגבי אבא שלי יש לו סטומה והיא נפוחה יותר מדי מהרגיל ואבא לא יודע מה לעשות במקרה כזה ולמה זה קורה

21/02/2013 | 18:57 | מאת: ברק

הוא יכול להזמין אחות סטומה (מקופ"ח) שתבוא לבדוק את הנפיחות. זה יכול להיות הרניה (בקטע) ועם זה אין מה לעשות למיטב הבנתי. (אלא רק פעולות כירורגיות) יש ציודים מתאימים לסטומות עם הרניה. בנוסף הוא גם יכול לקנות חגורות מיוחדות שתומכות או עוזרות לנושא. (יש את החגורות הפשוטות שמגיעות מקופת החולים ויש גם חגורות יותר מסחריות שעולות גם 100 דולר לפעמים)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה