עצה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/02/2013 | 23:02 | מאת: פלג

עם הסטומה שיש לי למדתי כבר לחיות בשלום.לא באמת היה משנה לי כמה מהר היא מתמלאת ולכן אכלתי מה שעלה על רוחי. כעת הופיע בחיי בן זוג ופתאום כבר חשוב מה לאכול, הרי אנו מבלים שעות רבות יחדיו ואני משתדלת לבלות כמה שפחות בשירותים בנכחותו. (לו העניין לא מפריע, דווקא לי זה לא נעים) לדעתכם ומניסיונכם, אילו מזונות ממלאים את הסטומה באיטיות יותר (או יוצאים יותר מוצקים)? תודה רבה

21/02/2013 | 09:56 | מאת: ברק

אבל זה לא תמיד ככה. (אפילו בכלל לא) אין לי מזונות שאני יכול להצביע במאה אחוז על הפעילות שלו. אני קראתי באינטרנט שיש אנשים שלפני שהם מחליפים בסיס הם אוכלים מרשמלו וזה מעט מעכב. לי אין מושג איך זה בכלל הגיוני אבל זה מה שהם אומרים.

22/02/2013 | 03:54 | מאת: אלה

תפוח עץ, בננה , אורז. לי אישית גם טוסט מיצק קצת את היציאה.

23/02/2013 | 18:14 | מאת: דין

מברוכ על בן הזוג :)

26/02/2013 | 22:25 | מאת: סיגל

תקחי אימודיום

04/03/2013 | 08:57 | מאת: אודי

שמעתי את העצה הזו כבר אבל האם אין חשש של חסימה עם אימודיום ? פלג - למה להתבייש מללכת לשירותים? מישהו פעם סיפר לי שגם אנשים "רגילים" בלי סטומה הולכים לשירותים.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה