מנסה שוב

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/02/2013 | 19:53 | מאת: שרון

נשאר לי המון ציוד סטומה, של קולופלאסט והוליסטר, יש למישהו רעיון מה עושים איתו?

14/02/2013 | 17:24 | מאת: רן

הייתי מנסה לברר אם יש ארגון כלשהו בארץ שאוסף תרומות של ציוד רפואי, למשל עבור עובדים זרים או אנשים אחרים שאין להם ביטוח. יש כל מיני ארגונים שעוסקים בזה, למרות שאני אישית לא מכיר. אופציה שניה אבל פחות ריאלית היא לתרום לחו"ל. אני בזמנו יצרתי קשר עם ארגון הסטומה העולמי, שאוסף תרומות למדינות נזקקות. הם הפנו אותי לארגון באינדונזיה שזקוק נואשות לציוד. הבעיה היחידה הייתה שהם לא הצליחו לפתור לי את בעיית המשלוח... אפשר לשלוח אליהם באניה שזה יחסית זול, אבל הם לא מממנים את זה. בכל מקרה בסוף ויתרנו על זה כי הציוד שלי כבר היה פג תוקף בנתיים.

14/02/2013 | 18:04 | מאת: פטל

אני מגיעה אליהן והן מציעות לי ממה שאנשים החזירו- זה מאפשר לאנשים לבדוק ציוד חדש ועוזר בשעות משברין- כשהציוד לא מגיע לבית המרקחת.

14/02/2013 | 22:28 | מאת: בני

16/02/2013 | 21:48 | מאת: להלהלה

אני נורא אשמח הקופת חולים נותנת לי רק קופסא לחודש, ובגלל שיש לי בעיות עור אז אני צריכה להחליף בסיס בתדירות כמעט יומית ואין לי מספיק טבעות :(

17/02/2013 | 23:24 | מאת: שרון

אבל זה הזוי בעייני שמגבילים אותך בציוד. אף פעם לא נתקלתי בזה, את לא יכולה לדבר עם האחות סטומה? בכל מקרה, בסיסים, שקיות, מגבונים אפילו פסטה יש ויש

26/02/2013 | 22:31 | מאת: סיגל

הי.לא יודעת איפה את גרה אבל יש לי הרבה טבעות אטימה..אני מכפר סבא

02/03/2013 | 20:42 | מאת: סופי אחות סטומה

למסור לאחות סטומה באזורך היא כבר תדע מה לעשות עם זה .

מנהלי פורום סטומה - תמיכה