תביעת נכות רטרואקטיבית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/02/2013 | 19:10 | מאת: נמרוד

שלום, חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי. האם משהו כאן תבע את ביטוח לאומי רטרואקטיבית בגלל סטומה שהייתה ונסגרה?

14/02/2013 | 18:11 | מאת: פטל

לא ידוע לי- מה שכן- אם אתה מגיש בקשה לוועדה עכשיו ומקבל אחוזי נכות וקצבה, יש סיכוי שתקבל גם אחורה על איזו תקופה. תנסה- במקרה הטוב אתה מרוויח , במקרה הפחות טוב יש לך קצת כאב ראש מהבירוקרטיה.

16/02/2013 | 07:48 | מאת: יוחאי שוורץ

נמרוד יקירי אם היתה לך סטומה זמנית ונסגרה אין לך מה לתבוע רטרואקטיבית דבר, מאחר ואם הסטומה סגורה אינך זכאי לקצבת נכות וגם אחוזי הנכות שתקבל בגין סגירת הסטומה ישאפו לאפס אם בכלל, הצעתי לך אל תתעסק עם זה כדי שלא תתאכזב, שמח בחלקך והמשך חייך מכאן יוחאי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה