שיא גינס במספר שקיות על הגוף

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/02/2013 | 10:32 | מאת: פטל

מזל-קרוהן! לסטומה שלי נולדה פיסטולה, אל צלקת הניתוח. אשפוז קצר וחזרתי הביתה, עם השקית הקטנה והנחמדת. עכשיו אני מחפשת בגדי הריון... כמה חרא יכול בן אדם להכיל??? כנראה שלא הרבה, אז המעי דואג לפתחי יציאה ספונטניים. תכננתי ניתוח סגירה לינואר-פברואר. בירוקרטיה + שביתת האחיות דחו אותו בשקט למרץ- אפריל. יש לי הרגשה שהמעי שלי אומר: שבי בשקט- אני אחליט. אז אני יושבת בשקט. עדיין מתכננת. הרי כולי גוף- והמשימה שלי עכשיו- להחליט מי בקואלציה עם המעי ומי עם המח באופוזיציה. בכל מקרה שמח בממשלת פטל! חשבתי להציע שורש לשוני חדש: שקק. מלשון שקית. למשל: "אני מתשקקת ובאה" או "השתקקתי הלילה שלוש פעמים!מה אכלתי אתמול?" אה, ולמישהו באמת יש מושג בקשר לשיא גינס???

02/02/2013 | 23:24 | מאת: בני

שיקקת אותה

03/02/2013 | 18:20 | מאת: פטל

על בסיס "חזיה"! אני אשאיר את העיצובים לדמיונות הפרטיים... :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה