טבעות אטימה של הוליסטר

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/01/2013 | 10:52 | מאת: עוד אלי

שלום, קיבלתי את טבעות האטימה של הוליסטר. רציתי לשאול איך הייתם ממליצים להשתמש מניסיונכם. נראה לי שאני דיי מבין את הפרינציפ, אבל אני אשמח להערות והארות בנושא :) תודה רבה אלי

25/01/2013 | 11:23 | מאת: ברק

אני בעיקרון מחליף את הבסיסים בעמידה. (מעל השירותים) אחרי שאני מנקה הכל ושם מגבוני הגנה, אני מרחיב מעט (או לא מעט, כמה שמתאים לך) את הטבעת אטימה ומדביק אותה על העור סביב הסטומה כשהיא ממש ממש צמודה לסטומה. אפילו נוגעת בה. (במקרה שלי) אחרי שאני מצמיד אותה לעור עד שאני מרוצה, אני פשוט שם את הבסיס. (זה מה שנוח בהחלפה בעמידה. לא צריך לחשוש שפתאום יהיו יציאות וזה יהיה מתחת לטבעת האטימה - כי זה ישר לשירותים) בכל מקרה... זהו (: סתם חפרתי כשבעצם רק רצית לדעת איך להשתמש בטבעת.

25/01/2013 | 14:58 | מאת: עוד אלי

26/01/2013 | 10:28 | מאת: פטל

אני גוזרת את הטבעת בנקודה אחת לפני. כך הן מתאימות לי למבנה ולצורך- כשהן שטוחות יותר יש יותר שטח פנים שנותן לי מרווח לנזילות, עד שהן מגיעות החוצה... הרעיון הוא לעשות בהן ניסיווים- לי לקח 8 חודשים להבין את הפרנציפ , אצלי. בהצלחה ,

27/01/2013 | 12:18 | מאת: רן

היי אלי, יש הרבה צורות להשתמש בטבעות האלה, ופשוט צריך למצוא את הדרך שעובדת לך הכי טוב. אני אישית משתמש בטבעות כפי שהדריכה אותי בזמנו האחות הראשית של הוליסטר, וזה עובד לי מצויין: ראשית חתוך את הבסיס לגודל הרצוי כרגיל. עכשיו, הרחב קצת את הטבעת עד לגודל של החור, והנח אותה על הבסיס, מסביב לחור. לבסוף, שטח קצת את הטבעת עם האצבעות כך שהיא לא בולטת מידי - זה מקטין את הלחץ על העור (אני משטח בערך לחצי העובי המקורי). זהו - אפשר להדביק את הבסיס לעור כרגיל. מקווה שזה עוזר. בהצלחה! רן

מנהלי פורום סטומה - תמיכה