זהו, עברתי! והניתוח כנראה במרץ :)

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/01/2013 | 12:30 | מאת: פטל

העובדים בפינוי הזבל מעולם לא היו מבולבלים יותר. הם חשבו שהם כבר הבינו איפה הפח הכי מסריח במושב... ועכשיו המיקום שלו זז!!! יש לי זמן להתאקלם , להכין לי מקום נח להחלים בו. הכירורג הסכים איתי שזה הזמן- אני שוקלת כמו בן אדם, בכושר---ועם אזור של דלקת פעילה קרוב לסטמה שכדאי להוציא לפני שאצ'טקמק שוב...(במקרה כזה זה יהיה "ללכת מסטומה אל סטומה...") סביר שאתארח אצל ההורים לזמן מה, אחרי הניתוח והאשפוז. אחר כך אחזור לביתי הקט :) כיף!

12/01/2013 | 18:29 | מאת: ברק

הלוואי והניתוח יעבור בדיוק כמו שאת מצפה שיעבור. (ולדעתי ההחלטה לעבור דירה נהדרת :) מזל טוב! )

מנהלי פורום סטומה - תמיכה