מה עדיף אילוסטומי או קלוסטומי?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

30/12/2012 | 21:45 | מאת: בובה...

שלום, אני כבר לא ל כך חדשה בעסק אבל לא פעילה בפורום, עוקבת אחר הכותבים והמשתפים. אני כרגע עקב סרטן עם אילוסטומי הרופאים אמרו לי שניתן לעשות לי קולוסטומי האם זה יותר קל? בכל מקרה יש לי פיסטולה ולכן אאלץ להיכנס לניתוח נוסף. האילסטומי שלי עובד הרבה, 20 דקות והאוכל כבר יוצא החוצה וזה מ ע י ק !!! מאוד נוזלי ... אנא עזרו לי במידע תודה רבה

01/01/2013 | 17:18 | מאת: ברק

לדעתי יש כאן כמה אנשים עם קולוסטומי. לא? בזמנו הרופא אמר לי שהרבה יותר נוח עם קולוסטומי.

04/01/2013 | 14:29 | מאת: יוחאי שוורץ

בובה יקרה כאחד שהיו לו את שתי האפשרויות ללא צל של ספק ובוודאות מלאה אני ממליץ לך על קולוסטומי כל עוד זה נתון לבחירתך הפסולת יוצאת מוצקה לגמרי אין צרבות אין נזילות תפקוד קל בהרבה במקום העבודה יש תאונות לכולם, אך במצב תאונה קל מאד לתפקד אפילו אם אין שירותים בסביבה אין צורך לידך בבגד חלופי החופש לבחור ולעשות אין ארוך גדול יותר מאשר איליוסטומי עלה/י והצליח/י יוחאי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה