צחוקים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/12/2012 | 20:06 | מאת: חדשה בעסק

כשבעלי מלטף אותי בבטן ואני עונה 'לא למזמז את הסטומה חחח' , כשאני קוראת לו בצחוק מחלקה גריאטרית והוא עונה לי 'את מחלקת חלקי חילוף' , כשהוא מזכיר לי לקחת איתי ערכת פנצ'רים (תיק קטן עם ציוד להחלפה). אם צוחקים סימן שהתגברנו :-)

29/12/2012 | 10:18 | מאת: פטל

הכי בריא! לפעמים כשאני עסוקה בעינייני או מנסה לא להתבלט והסטומה מכריזה על נוכחותי בציבור, אני חושבת שזה השיעור הכי הכי בלהיות אמיתית ומי שאני ולהנות מכל רגע. אם אני בחברת המשפחה אני(חוזרת לגיל שלוש ו) מכריזה שזאת לא אני, זה אופנוע שעובר בכביש...

30/12/2012 | 11:49 | מאת: עוד אלי

אחרי שאני מתחבר לTPN, ומגיע לסלון למשל. אומרים לי בתאבון :) אחיינית שלי בת ה10, מקשטת לי את העמוד אינפוזיה בכל מיני שרשראות ומוביילים צבעוניים :) התמודדות עם חיוך שבוע טוב אלי

30/12/2012 | 17:10 | מאת: שי

כשאני מחליף בסיס אני מודיע שאני הולך לעשות אינסטלציה

04/01/2013 | 06:39 | מאת: פטל

(כמו עכשיו) ומבקשים ממני משהו, אני מודיעה שאני מבססת את עמדתי ואגיע עוד מעט :)

30/12/2012 | 21:42 | מאת: בובה

למה אני לא שם? שנה אחרי הניתוח עדין לא חזרתי לעבודה עדין מתקשה לקבל את הנכות ומאוד מובכת בקולות, שונאת ולא מצליחה לצחוק אפילו לרגע על הסטומה...אולי רק לעיתים רחוקות עם חברה. אני ללא בן זוג, וקוראת שיש פה זוגות נחמדים שמנהלים חיים, כייף לכם, לא נראה לי שבמצבי איי פעם מישהו ירצה להכיל ולצאת ולנהל קשר איתי, למרות שהחזות שלי יפה ואני אשה מטופחת, חד הורית לילד אז מה נשאר החיצוני כבר לא חשוב והפנימי מקסים אבל הנכות - תוקעת!!!

31/12/2012 | 20:05 | מאת: בני

גם אני

04/01/2013 | 06:52 | מאת: פטל

נשמע שיש לך המון אושר בחיים , בנוסף לנכות. עם ילד הצחוקים יכולים להגיע בקלות יחסית. לכי על הדברים הקטנים- שתפי חברים... שיתוף מעצמי- ישבתי להחליף בסיס אחרי עוד פיצוץ לא מתוכנן ועברתי דבר דבר:" בסיס, טבעת אטימה, מגבון דבק, לייבש את העור- למה זה קורה?שכל הזמן נפתח לי הבסיס? -מה דפוק פה? ----אה!אני!!!---" התגלגלתי מצחוק! אני מבינה שזה עלול גם לייאש, היו גם דמעות בצחוק הזה- הרעיון הוא לתפוס את הניואנסים. על אותו משקל:---ותסלחי לי מראש, בבקשה--- כתבת שהנכות תוקעת, לפחות זה, עם אין בן זוג! עכשיו ברצינות, את מוזמנת להתקשר ולדבר, לשתף מישהי שמבינה יותר, גם כי זה עוזר וגם כדי להתאמן לשתף ולצחוק עם חברים (אתמול הסברתי לחברה שהיא מורה ליוגה שיש תנוחות בשיעור שקשה לעשות תוך כדי שעושים קקי...)0522362784, שוב- סליחה אם הגזמתי...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה