בעיות עם השקית של הוליסטר.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

16/12/2012 | 09:06 | מאת: ברק

אהלן... (: רציתי לשאול אם גם אצלכם (במידה ומשתמשים, אני יודע שהודיה ורן לא... נכון?) השקית של הוליסטר (הרול אנד לוק) עושה בעיות. אם השקית מלאה בצורה סבירה (אני מרוקן הרבה וכמעט תמיד עם מים לנקות אותה גם) אז איכשהו זה עובר בכל החלק המגולגל של השקית וכשאני פותח אותה היא לא יבשה. ז"א רואים שהייתה זליגה קלה. וזה בכל השקיות ככה. זה לא פגם בייצור. אין לי פחד גדול יותר מזה שתיפתח לי שקית באמצע משהו... כשהשקית מלאה במידה מועטה+ אני כל הזמן מחזיק אותה (את ה"קוטש" שבסוף הרול אנד לוק) וזה נראה מוזר מאוד גם כלפי חוץ... אני מנסה כמה שיותר להסוות את זה ואני משתדל לרוקן את זה פשוט המון פעמים. ועוד דבר: הבסיס של הוליסטר אחרי כמה ימים (אפילו יום יומיים) הקצוות מתחילים לאבד את זה... אני שם לפעמים מגן עור של קונבטק וזה מחזיק את זה אבל לא בצורה טובה כמו שהייתי רוצה לחשוב. יש טריקים? ספריי מחזק דבק של הוליסטר על המגן עוד לפני ההדבקה גם לא עזר. לשים מדבקות של טגדרם בצורה קבועה יוצר אדמומיות. כשאתם מתקלחים, אתם תמיד עם טגדרם? בלי כלום ואז מייבשים?

16/12/2012 | 12:03 | מאת: ליאב

היי ברק, לגבי הרטיבות, גם אצלי זה ככה, זאת לא בעיה. מה שאני עושה זה מרוקן, מנגב את השפה עם נייר טואלט ובסוף לוקח ריבוע של נייר, מקפל אותו לחצי, עוטף את השפה וסוגר ביחד עם הנייר.זה כדי שיספוג את ההפרשות שמצליחות לצאת למרות שהכל סגור. אם אתה שוטף חשוב שתנגב את השפה אחר כך, כך תהיה זליגה מועטה יותר. כמה זמן אתה מניח לספריי להתייבש אחר שאתה מתיז אותו ולפני שאתה מדביק?

16/12/2012 | 14:08 | מאת: ברק

ליאב, תודה על המענה(: א. לך אין חשש כזה שהשקית תיפתח? ב. אני מרסס את הבסיס לפני המקלחת, מתקלח ואז מדביק. (אז יש מרווח זמן מספיק גדול נדמה לי) ג. הנייר טואלט לא יפריע לרול אנד לוק הזה? ד. כן, תמיד אחרי השטיפה אני מייבש אותו לחלוטין. (אבל הספריי לא באמת עובד טוב... אתה מתקלח בלי טגדרם או משהו? הקצוות לא מתקלפים לך אחרי מספר מועט של ימים)

16/12/2012 | 21:04 | מאת: רן

היי ברק, גם בשקיות של קולופלסט אני זוכר בעיה דומה.. עם הזמן הסוגר הולך ונהיה לח וזה קצת מטריד. אני הייתי פשוט מתעלם מזה, אבל אם זה מפריע לך אתה יכול גם להחליף שקיות בתדירות יותר גבוהה. מהניסיון שלי זה ממש לא מסוכן מבחינת דליפה - לי זה לא קרה אף פעם עם קולופלסט. בכל מקרה אני כאמור כבר לא שם... עברתי לקליפסים של קולופלסט והחיים פשוט טובים :) הקליפסים שלהם ממש לא מורגשים בגלל הצורה העגולה שלהם, ואת הסגירה ההרמטית אני משיג עם האיזולירבנד. לדעתי המבנה הכי אמיד שיצא לי לעבוד איתו.

16/12/2012 | 22:35 | מאת: ברק

להוליסטר יש שקיות שנועדו לשימוש עם הקליפס? זה באמת ככ עמיד? גם נניח אם ארוץ או אלך לא מאוד לאט עם שקית מלאה בצורה מועטה? פעם הייתה לך פאשלה עם שקית הרול אנד לוק? אולי אני סתם פנואיד.

16/12/2012 | 21:39 | מאת: בני

בעיה מוכרת.יש אפשרת לשים בזמן המקלחת פלסטר של אחיות אבל לא הנייר אלא הסוג השני ולאחר המקלחת להסיר.או לפני המקלחת להסתכל היכן רופף ואז להשפריץ ולחכות כמה דקות ואז להתקלח

שמעתי דווקא מלא מעט משתמשיי הוליסטר שהם סובלים מאותה בעייה עם השקיות וגם כאלה, שכמו ליאב, טוחבים ריבוע של נייר טואלט. חלק מהם אמרו שעברו לקונווטק ומרוצים יותר. אולי שווה לנסות אם עוד לא ניסית. בקולופלסט אין לי בעייה כזאת. לגבי הבסיס, כשהשתמשתי בהוליסטר גם לי הייתה אותה בעייה והוא היה נושר לי מהגוף מהר מדי. ניסיתי את קולופלסט ועובד לי טוב יותר.

20/12/2012 | 07:40 | מאת: ברק

עושה המון קפלים תוך שעה עד כדי נשירה של הבסיס... :(

21/12/2012 | 18:19 | מאת: ברק

בני - מה שאמרו לי על הבסיסים. (נציג הוליסטר): שהבסיסים האלו מקשים מאוד על הפעילות היום יומית משום שהבסיס פחות "אלסטי". וגם הוא אמר שזה יוצר כפלים כמו בקולופלסט. אצלך זה לא היה המקרה? בכל מקרה הוא אמר שיישלח לי דוגמיות השבוע ואחליט.

22/12/2012 | 23:49 | מאת: בני

ממש לא מפריע ממש לא!! אני מציע לך תנסה כמובן עם מחזק דבק ולהמתין כ10 דקות לפני ההדבקה .הדבק והתאם את טבעת האטימה מסביב לחור הבסיס הגזור.שים מגבון הגנה וטלק ואם תרצה אח"כ על זה עוד פעם מגבון כי הטלק מוריד מההדבקה ואז תדביק תצמיד תחכה קצת ותראה שזה פי אלף יותר טוב מהקודם וממש אלסטי .תעדכן

מנהלי פורום סטומה - תמיכה