ברכות למנהלות הפורום

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/04/2011 | 11:17 | מאת: בלה אליגולשוילי

מזל טוב וברכות למנהלות הפורום בלה אליגולשוילי מנהלת היחידה האונקולוגית לטיפול בית תומך ואחות סטומה

תודה רבה על הברכות, וכן תודה לך שהיית שם בשבילי, אותו יום שהתקשרתי אליך בשעת משבר ולא ידעתי מה לעשות, ואת התייחסת כ"כ יפה ובסבלנות ונתת לי עצה טובה, עצתך הטובה מאאאאוד מאאאאוד עוזרת לי כל פעם מחדש ועל כך אני ממש מודה לך!! שיהיה לך שבוע מקסים!

18/01/2013 | 17:41 | מאת: בלה

כיף לשמוע שמחה שיכולתי לעזור תודה , בלה

במידת הצורך נשמח להיעזר בפורום שלך על מנת להפנות אנשים לקבלת מענה רפואי. סוף סוף נראה כי יש מעגל תמיכה באינטרנט לבעלי סטומה - מענה רפואי בעזרת הפורום שלך ותמיכה בעזרת פורום זה. הגיע הזמן שגם בעלי הסטומה יהנו מיתרונות המאה ה- 21 :-)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה