מחפשת אנשים שיש להם 2 סטומות...

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/11/2012 | 16:23 | מאת: שלי

אני בחורה צעירה ולצערי בעלת 2 סטומות - "הסטומה של השתן" מקשה מאד על חיי מתפרקת המון - אשמח לרעיונות ופתרונות יצירתיים

16/11/2012 | 07:27 | מאת: אשת מולי

שלום לך בעלי עם שתי סטומות. אכן זו של השתן בעייתית . הוא בעצמו לומד את העניין ועו דלא הגיע למנוחה הנכונה. אני בטוחה שהוא ישמח להיות איתך בקשר בכל מקרה הטלפון שלו 052 -6065208. שמו מולי . עוד קשה לו שלבתמול המחשב אבל בכוונתו לבקר בפורום בקרוב

23/08/2015 | 09:57 | מאת: אסף

מחפשים בחור צעיר עם קולוסטומי. שמי אסף בן 32. עברתי ניתוח להסרת גידול במעי הגס לפני 4 חודשים ואז אמרו שהסטומה קבועה. אם יש מישהו כזה אשמח לשמוע ממנו

מנהלי פורום סטומה - תמיכה