הרגעים שבהם אני שונאת את הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

אתמול בלילה השקית שלי היתה מלאה גזים ונפוחה לחלוטין, קמתי משנתי באמצע הלילה כשהיא כבר היתה נפוחה עד קצה היכולת שלה. לא היה לי כח לרוקן ולהתעסק עם קקי ולשטוף אז בטמטומי ניסיתי לפתוח קצת מלמעלה ולשחרר את הגזים. העייפות והעובדה שהשקית היתה נפוחה עד אפס מקום פשוט גרמו לזה שהיא נפלה... כל הקקי נשפך על המכנסיים ועל הרצפה, הכל מלא קקי והסטומה שלי שלא נחה לרגע ממשיכה להשפריץ קקי לכל כיוון כמו מזרקה... הקטע שבמצבים האלה אני נכנסת להלם ופשוט עמדתי שם כולי מלוכלכת והסטומה ממשיכה להשפריץ בלי הפסקה ולקח לי כמה דקות עד שיצאתי מההלם וקלטתי שאני צריכה להיכנס למקלחת ולהתנקות. זה מסוג החוויות והרגעים שגורמים לך לשנוא את הסטומה, את עצמך ואת כל העולם ובכלל לא להבין מה עשיתי כל כך רע שמגיע לי הגיהנום הזה. סתם רציתי לספר לאנשים שמבינים.

01/05/2011 | 01:03 | מאת: אורלי

מאוד מוכר - במיוחד אחרי ארוחות חג, ארוחות של יום שישי או אחרי מסעדה מצויינת אז בבקשה בעניים עצומות, לא לנסות אפילו לגעת בשקית - סליחה בבלון - להוריד את כל הבגדים ולהכנס ישר.......... למקלחת לא לנסות אפילו מקום אחר - פשוט אין סיכוי להתמודד המים לזכותם יאמר שוטפים הכל..ואז ההרגשה אחרת..

01/05/2011 | 10:54 | מאת: זואי

שונאת כל בוקר להתעורר עם הבלון הזה. שמתי לב שזה קורה במיוחד כשאני ישנה על הצד. לא תמיד השקית שלי מלאה כולה אבל הגזים בלילה מנפחים את זה לבלון המאוס שמקשה אפילו על פתיחת הסקוצ' (מפחדת שיקרע..). קבלי חיבוקי ניחומים.

((((חיבוקי)))) לפי מה שהבנתי, ה EZ אמורים לעזור מאוד בקטע הזה. תחזיקי מעמד עד שהם יגיעו :)

01/05/2011 | 19:23 | מאת: רן

מה שכן, אני משתמש בד"כ בשקיות לילה גדולות ואז הסיכוי לזה פוחת משמעותית.. מאז שאני משתמש בהן אני ישן (קצת) טוב יותר.

הסטומה שלי לא נחה לרגע ולא משנה כמה אני אוכלת...

01/05/2011 | 20:28 | מאת: טלטול

מאוד מוכר. בעיקר אחרי ארוחות שישי. בגלל זה משתדלת לא לאכול מאוד מאוחר בלילה לפני שהולכת לישון, ככה אין צורך לקום לריקון ליילי.. לגבי ה"תקלות", נראה לי קורה לכולם.. אצלי בבית יודעים כבר, מקלחת בשעות הזויות בלילה זו אני וכנראה קרה משהו.. בהחלט מבאס.

ככל שאני אוכלת ארוחת ערב מוקדם יותר, כך הסיכוי שתהיה בעיה בלילה קטן. אני משתדלת לאכול ארוחה אחרונה בשש בערב ואז בלילה כבר כמעט לא יוצא כלום.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה