מידע על רופאים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/11/2012 | 01:03 | מאת: א

מישהו יכול לתת לי מידע אודות 2 פרופסורים ? פרופסור אבירם ניסן פרופסור רבאו האם משהו טופל על ידהם מי מבין הרופאים בכלל, נחשב למוביל בתחום זה?

04/11/2012 | 12:40 | מאת: זואי

אצל רבאו. הוא מאוד נחשב ושם מוכר. גם הרב פירר אמר לי את שמו (באותה נשימה בה אמר את שמו של הרופא שלי בפועל). בפגישה איתו - מאוד לא התרשמתי ממנו מבחינה אישית. ולכן העדפתי לא להיות מטופלת שלו. לא מצא חן בעיניי. יודעת שיש מטופלים הנשבעים בו. סבבה - זה עניין של חיבור. תמיד טוב להפגש ולהחליט אחרי תחושת בטן.

05/11/2012 | 13:53 | מאת: אלה

אני הייתי בסקונד אופיניון אצל רבאו באסותא. זאת לאחר המלצות רבות שקיבלתי עליו. הייתי מרוצה מהמלצותיו ואף הוא המליץ לי ("כאילו הייתי בתו) לדחות את הניתוח עד כמה שאפשר. לבסוף לאחר תקופה בחרתי לעשות את הניתוח (כריתת מעי גס) אצל באיכילוב, ניתחה אותי ד"ר טולצינסקי שהיא תלמידה שלו,אבל כבר עם הרבה שנות ניסיון. אני רק אחרי שלב ראשון אך עד כה מאוד מרוצה ממנה. היא מקצוענית ויסודית ויותר מכל בן אדם. שיהיה בהצלחה!

09/11/2012 | 17:49 | מאת: יוחאי שוורץ

טופלתי על ידי פרופ מיכה רבאו ממליץ בחום, איש מקסים, בעל מקצוע מעולה בתחומו אם מעונינים ביותר אינפורמציה הדואל שלי במערכת וניתן להשיגו וכן להשיגני יוחאי

22/11/2012 | 22:19 | מאת: קרן

איש נפלא ורופא מצוין.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה