המון מידע כללי על אילאוסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

17/10/2012 | 22:35 | מאת: להלהלה

מצאתי באינטרנט באתר של האגודה למחלה בסרטן דף מידע ממש מפורט עם מלא אספקטים בקשר לאילאוסטומה ואני חושבת שהוא מאוד יכול לעזור לאנשים שחדשים בתחום: http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=5805 אם אפשר איכשהו לפרסם אותו פה בפורום בצורה קבועה נראה לי גם יהיה טוב

18/10/2012 | 02:35 | מאת: רן

האהא מגניב... השתתפתי קצת בכתיבה של החוברת הזאת, לא זכרתי שהיא ברשת :) החומר נכתב בעיקר על ידי עליזה יפה, אחות הסטומה האגדית שיצאה לפנסיה לפני כמה שנים. מה שכן, קחי בחשבון שחלק מהחומר עשוי להיות לא מעודכן, החוברת הזו בכל זאת כבר בת איזה 7 שנים.. איזו מציאה! :)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה