סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

15/10/2012 | 21:36 | מאת: אנונימית

יש לי סטומה והיא נפתחה בבית הספר מזל שאף אחד לא שם לב וישר חזרתי הביתה להחליף .. \

15/10/2012 | 23:12 | מאת: ברק

שימי כמה בסיסים, כמה שקיות, מגן עור נניח... אם יש שירותי נכים בבית הספר אז בטח גם יש כיור נמוך שזה נוח, אפשר להחליף וזה פחות סיפור. תחליפי את הסטומה בעמידה מעל השירותים, ככה שאם היא ממשיכה "לעבוד" אז היציאות הולכות ישר לשם בזמן שאת מנקה את האזור.

15/10/2012 | 23:17 | מאת: אנונימית

16/10/2012 | 11:40 | מאת: רן

היי אנונימית, קודם כל סחטיין על ההצלה ושאף אחד לא שם לב. לי קרו פעם גם תקלות כאלה, כולל באמצע הרחוב ופעם בשיעור יוגה.. :) אין ספק שקצת חוש הומור מאוד עוזר במקרים כאלה :) מה שכן, לדעתי כדי לך לחקור את הנושא ולנסות להבין מה קרה - כמעט תמיד זה משהו שאפשר לפתור כך שלפחות לא ייקרה בעתיד. אני בזמנו עשיתי את זה ושיפרתי מאוד את ההדבקה והיום (טפו טפו..) כבר שנים שלא קורות לי יותר תקלות. בהחלט מומלץ! אגב, סטומה זמנית או קבועה?

16/10/2012 | 16:07 | מאת: אנונימית

אני חושבת שלא סגרתי מספיק טוב את הקליפס וזמנית אוטוטו סוגרים לי אותה (:

20/10/2012 | 09:20 | מאת: פטל

אתמול בשעה הראשונה לעבודה גיליתי שנפתח לי הבסיס מלמטה- יש איתי תיק ובו הציוד הדרוש, למקרה חירום- הלכתי לשירותים ואחר כך ישבתי לי לנוח ולתת להכל להידבק... תדאגי שיהיה לך תמיד ציוד או בגד חלופי איתך- שיגרום לך להרגיש בנח... ותצחקי על הכל! את כבר מלכה שאת עם סטומה בבית ספר :) לומדת ומתפתחת...

מנהלי פורום סטומה - תמיכה