חגורה לבריכה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

14/10/2012 | 12:19 | מאת: איתמר

האם מישהו מכם משתמש בחגורה לשחיה בבריכה? אם כן באיזה סוג? ראיתי פירסומים לחגורות מיוחדות לשימוש במים. אחת שאפילו אוטמת ומשאירה את השקית והבסיס יבשים.

14/10/2012 | 12:42 | מאת: ברק

אני גם מחפש חגורה כזו. כזו שגם תסתיר את הסטומה (כמו שרוול כזה למתניים.) אם היא גם תשאיר את הסטומה והבסיס יבשים מה טוב. אני ראיתי של COMFIZZ ואני מחכה שמישהו יאסוף לי אותה בארה"ב... אבל אין לי מושג איך היא ואין לי המון ציפיות ממנה. http://www.comfizz.com/products/ostomy/level1/men/7waistband.html אני בינתיים בכלל לא מבין איך אנשים שמים את הסטומה בג'ינס... זה הרי לוחץ את השקית ולא נותן לשום יציאות מהסטומה לעבור לשקית. (או שאני לא מבין את הקונספט?) משום שאני לא מבין איך, בינתיים אני הולך עם חולצות גדולות ממה שהייתי הולך בד"כ כדי שיסתירו את כל השקית. זה עובד בצורה סבירה אבל כמובן שאעדיף עוד אופציות.

14/10/2012 | 13:16 | מאת: איתמר

אני משתמש כל הזמן בחגורה (בעבודה, טיולים, ספורט). זה מעלים לי לגמרי את השקית. קניתי את שלי בארה"ב מחברת NU-HOPE . עכשיו אני מחפש משהו לשחיה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה