מעיינות חמים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/10/2012 | 17:50 | מאת: רן

היי אנשים, חזרתי מאיטליה עם עדכון לרשימת הדברים שאפשר לעשות עם סטומה - מעכשיו גם מעיינות חמים נמצאים ברשימה :) היה לנו ערב מעולה במתחם של מעיינות חמים בצפון איטליה והציוד החזיק באופן מושלם! היינו גם בג'קוזי וגם בבריכה של 39 מעלות וממש לא הייתה שום בעיה. היינו יותר משעתיים במים! הציוד החזיק כ"כ טוב שאפילו לא החלפתי אותו אחרי. ההכנה היחידה הייתה החלפת בסיס כמה שעות לפני הכניסה למים, ואטימה עם טגדרם. איזה כיף!!

12/10/2012 | 21:24 | מאת: ברק

איך אתה עושה "אטימה" עם הטגדרם? סתם חותך ריבועים ומנסה לכסות את כל הבסיס? מוריד את הטגדרם אח"כ בשביל לתת לעור לנשום?

13/10/2012 | 11:13 | מאת: רן

14/10/2012 | 12:24 | מאת: איתמר

ומאוד נהניתי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה