היכן עושים קולונוסקופיה וירטואלית במרכז (ת"א) ?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/10/2012 | 20:27 | מאת: דני

שלומות , :) אני שואל את השאלה בשם אמא שלי שנפגעה במעי במהלך קולונוסקופיה רגילה , ולאחר ניתוח הוצמד לה סטומה . כעת היא נדרשת לעבור קולונוסקופיה וירטואלית , אבל התברר (קצת לפני החגים) שהמכון האליו הפנו אותה (מכון מור בפ"ת) לא עושים קולונוסקופיה וירטואלית לבעלי סטומה . השאלה שלי היא היכו כן עושים בדיקה זו לבלי סטומה ? אם אוכל לקבל את שם המקום (או מקומות) ואולי מס' טלפון להמשך בירורים אשמח מאד . תודה מראש , -דני

היי דני, ממש מצער לשמוע על מה שקרה לאמך... להגיע לסטומה בגלל פשלה של רופא במהלך קולונוסקופיה. לא יאמן. לגבי שאלתך, אני חושבת שהכי טוב יהיה פשוט להתקשר למכוניי הגסטרו בבתי החולים השונים ולברר. אולי גם לנסות להתייעץ עם רופא המשפחה/גסטרו. בהצלחה! אם מישהו כאן יודע/מכיר, נשמח לשמוע.

07/10/2012 | 07:28 | מאת: דני

תודה על התגובה המהירה הודיה . האמת היא שהתחלתי לחפש בעצמי לאחר שאמא שלי די נתקלה בחוסר ידע בנושא מצד ה-"רשויות" . הרופאה שלה לא יודעת איפה עושים את זה , במזכירות של סניף קופת חולים שלה לא ידעו (זה אכן סניף די קטן) , במכון מור לא ידעו (שזה די מזעזע -- הם אחרי הכל עוסקים בזה) . היא קיבלה שני מספיר טלפון (תל-השומר ובלינסון) אבל לפחות ממה שידוע לי בתל-השומר לא יכלו לתת לה תשובה נורמלית "בגלל החגים" . בקיצור , השבוע יהיו הרבה טלפונים . :) תודה בכל זאת על הנכונות לעזור . כל טוב , -דני

מנהלי פורום סטומה - תמיכה