צעירים עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

30/04/2011 | 22:06 | מאת: רן

היי, מתנצל מראש על ה"פרסומת" :) אם יש כאן בפורום אנשים עד גיל 40-45 שאינם ברשימת התפוצה של צעירים עם סטומה, אשמח מאוד אם תצטרפו! אנחנו מקיימים כמה פעילויות בשנה, כולל הרצאות, הפעלות, עדכונים על ציוד חדש וכו'. (חלק לא קטן מהמשתתפים כאן שייכים גם לקבוצה :) מי שרוצה להצטרף מוזמן לשלוח אלי מייל ל[email protected] עם הפרטים שלכם (שם + אימייל), או שאפשר גם לדבר איתי בטלפון 054-222-9244 לפרטים נוספים ו/או הצטרפות. האתר שלנו באגודה למלחמה בסרטן: http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7087 שבוע טוב!

זה בכלל לא פרסומת, אלא הצעה מבורכת מאוד ובהחלט שייכת לפורום :) אני רשומה..?? חחחח בכל אופן, שולחת לך את פרטיי במייל. ובכל מקרה, אתה בהחלט תמיד תממממיד מוזמן להציע הצעות כאלה ולשתף בעלי סטומה, חדשים ו-וותיקים, בפיעילויות הקבוצה, שכן זוהי ללא ספק יוזמה ברוכה וחשובה!!

זה בדיוק המקום ליידע את כולם על קיום הקבוצה!

03/05/2011 | 12:56 | מאת: רעות

היי רן, רציתי לדעת אם ניתן להרשם ל"צעירים עם סטומה" אנשים עם פאוץ' שהיה להם פעם סטומה זמנית?

אני לא יודעת לגבי צעירים עם סטומה אבל כאן את מוזמנת וברוכה תמיד, גם לשתף בנושא התקופה עם הסטומה וגם לגבי החיים עם הפאוץ'. אני אישית עברתי את שלושת הניתוחים לכריתת מעי ויצירת פאוץ אבל אחרי שנתיים וחצי עם פאוץ שהמשיך לשלשל 30-40 פעמים ביום והבנה שהוא לא מתפקד בכלל חזרתי לסטומה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה