גלולות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

01/10/2012 | 06:16 | מאת: דנה

האם מישהי בעלת סטומה נוטלת גלולות נגד הריון? קראתי באתר באינטרנט שלנשים עם אילאוסטומה הגלולה לא מגיעה עד לאן שהיא צריכה להגיע ולכן לא משפיעה

01/10/2012 | 22:29 | מאת: טלטול

גלולות למניעת הריון לרוב לא נספגות במצב של בעיה במעיים ולכן לא נחשבות להכי יעילות. יש מספר חלופות כמו מדבקות/טבעת/התקן.. תתיעצי עם רופא נשים מה הכי מתאים לך.

04/11/2012 | 11:22 | מאת: חדשה בעסק

נוטלת גלולות. רופא הנשים שלי לא אמר כלום על כך. לדעתי ההורמונים נספגים במעי הדק עוד לפני הסטומה. (יש לי איליוסטומה)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה