להודיה\רן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/09/2012 | 16:30 | מאת: בני

בזמן האחרון אני משתמש בטבעות האטימה.שמתי לב לתופעה שלאחר כמה שעות מזמן החלפת הבסיס נוצרת כמין חומה קטנה של החומר של הטבעת וזה נדבק לצד הפנימי של השקית.נתקלתם בזה?

מעולם לא קרה לי מצב כזה. אני גוזרת את הבסיס כך שהוא מכסה את הטבעת, כלומר הטבעת יושבת מתחת לבסיס ולא באה במגע עם השקית. האם אתה גוזר את הבסיס גדול יותר והטבעת לא מכוסה על ידו? אם כן, אז כנראה שזה יכול לקרות.

30/09/2012 | 11:00 | מאת: ברק

מדביק אותה טוב למעי, רואה שהיא מכסה הכל, שאין עור שמבצבץ ואז את הבסיס... שאני גרוע בגזירה שלו, אז טבעת האטימה משלימה את החסר. לא קרה לי שהיא נדבקה לי לשקית או משהו כזה.

30/09/2012 | 13:19 | מאת: רן

לא מכיר תופעה כזו... האם קיבלת הדרכה מהוליסטר איך להשתמש בטבעות? או ממישהו אחר?

30/09/2012 | 15:53 | מאת: לרן\הודיה

אני מותח את הטבעת כפי גודל הסטומה שם את הטבעת מסביב לסטומה.ועל זה מדביק את הבסיס.בהוליסטר אמרו לי להדביק את הטבעת לבסיס ולשים על העור.כך הבנתי מכם לא?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה