להודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/09/2012 | 10:27 | מאת: בני

מגיע לי מזל טוב!!! שמתי את הטבעות אטימה סוף סוף כמו שאמרת השטוח.מקווה שיחזיק הרבה תחזיקי לי אצבעות.מה את אומרת על זה שהבסיס אכול אחרי שלושה ימים? יש מקומות שהחומר הסיליקוני אכול.

מזל טוב!!! :) בהצלחה! מקווה שיעזור! אתה משתמש בהוליסטר, נכון? גם אצלי הבסיס היה מתקלף מהר מדי. קולופלסט עובד טוב יותר בשבילי. אבל הבנתי שניסית קולופלסט ולא הסתדר לך טוב, נכון?

04/09/2012 | 12:12 | מאת: בני

הסנסורה היה אסון היה מתקלף בצורה מעצבנת אולי זה היה התקופה החמה של הקיץ נראה מה יהיה הלאה דווקא הוליסטר לא מתקלף מהר אבל צועק הצילו אחרי שלושה ימים.יש עוד תופעה שיש לי רטיבות מבפנים(כנראה מזיעה).עדיין אני שם לב שיש רווח בין הבסיס לבטן (למטה).יכול להיות שהייתי צריך להדביק את הטבעת לגוף ואח"כ לשים על זה את הבסיס.כי מירב אמרה לי לשים את שניהם ביחד.אגב עוד היא אמרה לי שאין צורך לשים טלק אא"כ יש פגיעה בעור.ואין לשים מגבון הגנה וטלק.שניהם סותרים אחד את השני.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה