עזרה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

29/08/2012 | 18:22 | מאת: ליטל

שלום , רציתי לשאול האם יש דרך לעצור את האי נעימיות והרעשים שיוצאים מהסטומה קולוסטומי .. תודה רבה

30/08/2012 | 19:45 | מאת: קרן

שלום ליטל, בבקשה עשי חיפוש בפורום בעניין הזה, כי דנו בו בהרחבה רבה. חפשי את הודעותיו של יוחאי. הוא מצא מעין 'משתיק קול' בגרמניה, ושנינו רכשנו אותו. יוחאי מרוצה מאוד. אני לא משתמשת. איני יודעת מה ממדי גופך - אני לובשת בדרך כלל ג'ינסים צמודים בגזרה גבוה. הם מפעילים מעט לחץ על הסטומה ומשמשים 'משתיק קול'. בדרך כלל לא שומעים את הקולות. אם את זמן קצר אחרי הניתוח - טבעי שיישמעו קולות חזקים, והרבה.

01/09/2012 | 21:53 | מאת: ליטל

02/09/2012 | 13:54 | מאת: ליטל

היי קרן, אפשר לשאול מה הסיבה שאת לא משתמשת בזה? האם זה לא יעל לכולם?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה