הי כולם וברוכים הנמצאים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

27/04/2011 | 17:02 | מאת: יערה

הקיץ בפתח... מישהי מכירה בגד ים שמטשטש את הסטומה? או כל פיתרון אחר?

אני חשבתי על בגד ים שלם עם עליונית כזאת שיושבת מהמותניים כמו חצאית קטנה.. יודעת למה אני מתכוונת?

אני משתמשת בבגד ים של שני חלקים שבו החלק העליון הוא ארוך, מעין גופיה ומכסה את הבטן ואת רב החלק התחתון והחלק התחתון הוא מכין מכנסונים קצרצרים. יש לה זה שם אבל כשם שעדיין לא הבנתי מה זה בדיוק "ורוד פוקציה" כנראה גם לא אזכור את השם של זה... בכל מקרה, היתרון במכנסונים הוא שאין בעיה להסתיר את השקית והחלק העליון הארוך מסתיר את הבטן וגם משמש כמחטב שמחזיק את השקית. היתרון בבגד ים בשני חלקים הוא בכך שאם רוצים ללכת לרוקן שקית זה קלי קלות ולא צריכים להוריד את כל בגד הים בשביל זה (בהתחלה היה לי בגד ים שלם וזה היה ממש לא כיף בקטע של ריקון והחלפת שקיות). דבר נוסף - לפני שאני נכנסת לבריכה אני מכניסה לשקית שקיק דיאמונדס שהופך את היציאה הנוזלית לג'ל וסופח גזים ואז השקית לא מתנפחת ויוצרת בליטה. מנסיוני - עם בגד הים שתיארתי, מיש לא יודע שיש לי שקית לא רואה כלום (האמת שגם מי שיודע שיש לא רואה כלום :-)

מנהלי פורום סטומה - תמיכה