לקרן

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/08/2012 | 20:31 | מאת: להלהלה

אולי יש לך עוד תקווה בקשר למיניקאפ של קולופלוסט כי בעקבות הפריחה שיש לי אמא מצאה באיזשהו פורום רוסי שמישהי השתמשה על איליאוסטומי במיניקאפ וזה עזר לה להעביר את הפריחה הרבה יותר מהר ואנחנו מתכוונים לנסות להזמין אולי ככה הם יראו שיש יותר ביקוש (למרות שזאת רק עוד מישהי אחת) ולא יפסיקו לייבא

26/08/2012 | 03:18 | מאת: להלהלה

לא יודעת עד כמה אנשים יסיכמו ללכת עליו. הציוד כולו מגיע לנו בחינם במילא ואנחנו יכולים להזמין כמה שאנחנו רוצים (לא קרה לי שאמרו לי לא) אולי אפשר לארגן מספר נכבד של חולים שיזמינו כל אחד לעצמו את המיניקאפ בתור סוג של מחאה... את הציוד אפשר לתרום אחרכך

מנהלי פורום סטומה - תמיכה