משפטי סטומה! מוזמנים לשתף ולהצחיק -מוקדש ליעל-

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

25/08/2012 | 09:48 | מאת: פטל

היי כולם! ברור שלכולנו יש מאגר של משפטים ובדיחות סטומה,קרוהן וכו'---מזמינה אתכם ליצור איתי כאן רשימה שתצחיק, תעזור ויהיה אפשר לקחת ממנה ולתת בה :) מתחילים? * אנשים אם סטומה פשוט מחצינים מציאות, שבה כל אחד צריך לסדר קצת את החרא שלו כדי להראות יותר טוב :) *החרא שלי הולך לפני! (ותודה לאמא :) * לא, אני לא בהריון- יש לי קקי... *לפעמים אני מרגישה כל כך "full of shit"... -----יאללה- תנו בראש ושכולם יהנו!!!-------

ותודה על ההקדשה ליעל :) יעלי, מקווה שזה יעלה לפחות חיוך על פניך :):):) טוב, אז אין לי ממש כרגע הרבה הברקות, אבל משפט קטן שקשור לסיטואציה אישית שלי חחחחחח: *אחח... איזה יופי להתעורר בבוקר לקול ציוץ הציפורים :)... אה לא, זה הסטומה.... יאללה חבר'ה זרקו חופשי!!

25/08/2012 | 21:46 | מאת: בני

מאז הסטומה אין לי בעיה בלילה עם הצרצרים

25/08/2012 | 21:43 | מאת: בני

אני מתחזק..עם המחזק של הוליסטר אסלה? מה זה תזכיר לי מה בשבילך אדוני פסטה מוקרמת? לא כ"כ בא לי על זה יש לכם משהו אחר? זה לבינתיים ביי

26/08/2012 | 11:47 | מאת: פטל

"מזל טוב! באיזה חודש את?" "אה, לא...יש לי קקי..."

26/08/2012 | 16:36 | מאת: רן

Oh shit!! :)

26/08/2012 | 16:37 | מאת: רן

הפורום חתך לי את הכותרת :(

תודה פטל מקסימה על הרעיון, על ההקדשה ועל הבדיחות - הצחקתם אותי כולכם עם הבדיחות (חולה על בדיחות סטומה וקקי!).

איזה כיף שהצלחנו להצחיק אותך :):):)

30/08/2012 | 08:20 | מאת: פטל

כמו שיש ספר בדיחות פילים, ובדיחות גסות... איזה כיף שאת מגיבה פה! אני מעריכה כל הקלדת אות וכל קריאה של משפט!

15/10/2012 | 22:32 | מאת: אנונימית

אני אישית קוראת לשלי "שקי קקי" חחחחח

מנהלי פורום סטומה - תמיכה