היי, האם יש בעיה לשמור בסיס יותר מ-4 ימים?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/08/2012 | 08:58 | מאת: ברק

האם מבחינה בריאותית או כדי לשמור על העור לא כדאי לסחוב בסיס יותר מ-4 ימים? או כל עוד הוא מצליח להחזיק לשמור אותו? בנוסף, אני מחליף שקית פעם בהחלפת בסיס ולא כל יום. האם זה תקין?

24/08/2012 | 10:41 | מאת: בני

כשאתה אומר 4 ימים זה 4כפןל 24 שעות?וקצת מוזר שהשקית מספיקה ל4 ימים אין לך יציאות?

24/08/2012 | 11:06 | מאת: ברק

אני גם שותף את השקית מספר פעמים ביום. (כל זמן שאני יכול בזמן שאני מרוקן את השקית) ליאב, תודה. מדי פעם אני מחזק את הבסיס עם מחזק דבק. אני מקווה שזה לא ידרדר ויישאר ככה.

24/08/2012 | 10:55 | מאת: ליאב

היי ברק, אין שום בעיה לשמור על הבסיס מספר ימים גדול יותר. יש המון אנשים שהיו מתחלפים איתך כי הבסיס שלהם מחזיק 3 ימים מקסימום. כל עוד אין לך התרופפות, עדיף לך לשמור. גם אני מחליף שקית רק עם החלפת הבסיס. כל אחד ואיך שנוח לו.

למרות שאחיות הסטומה לא ממליצות, אני אישית מחליפה הכי מוקדם פעם בשבוע (ואל תגלה לאחיות (;, אבל הבסיס שעלי עכשיו כבר 9 ימים.. חחחח) אם אין בעיות בעור, אין שום בעייה עם זה. גם אני מחליפה שקית בעיקר בזמן החלפת הבסיס, או כשהיא כבר נראית לי איכסה.

24/08/2012 | 14:34 | מאת: ברק

איזה בסיס את משתמשת? אני עדיין על הוליסטר רגיל עם פסטה. אנסה פעם הבאה אולי את הטבעות האלו, הביאו לי כמה לניסיון.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה