להודיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

19/08/2012 | 01:48 | מאת: קרן

היי, אני עוברת וקוראת לאחור שרשורים והודעות (לצערי יש מצטרפים חדשים לפורום. לפעמים נראה שיותר ויותר ויותר אנשים - חולים יותר ויותר ויותר...) רציתי להודות לך על הנשיאה בעול הפורום, כעת כשיעל נמצאת פחות. תשובותייך ארוכות, סבלניות, מעודדות, מנחמות. לפעמים את עונה שוב ושוב אישית - לשאלות שנשאלו אין-ספור פעמים. את מסורה ומתוקה ומקסימה :) אין כמוך! תודה :)

תודה. את ממש מתוקה :) אבל... תכלס, אין עניין להודות לי אישית. העקרון שאני תמיד מנסה להבהיר הוא שלא אני ולא יעל אמורות לייעץ. אנחנו לא מייעצות ולא מקצועיות :) אנחנו בעלות סטומה כמו כל בעליי הסטומה שכל מה שעשינו זה לתת לבעליי הסטומה במה באמצעותה יוכלו לתקשר, לתמוך, לייעץ ולעזור אחד לשני, כל אחד מהניסיון שלו, הידע שלו וכו'. אנחנו לא מייעצות מקצועיות יותר מאף אחד כאן וכל מה שאנחנו עושות הוא לייעץ מהניסיון והידע שלנו, בדיוק כמו כל אחד אחר בפורום. המצב הכי אופטימלי הוא שהפורום אמור להתקיים מעצמו ללא הכרח של נוכחות שלי או של יעל, כמו בהרבה פורומיי תמיכה אחרים. בפורומיי תמיכה מי שעושה את הפורום הם כלל משתתפיי הפורום, והתמיכה, הייעוץ, ההכוונה וכו' צריכה לבוא מצד כלל משתתפיי הפורום ולווא דווקא ממנהליי הפורום. ויש להודות לכל אחד ואחד על העזרה, עיצה, תמיכה והכוונה שהוא מעניק מעצמו לאחרים. תודה לכולם! תודה לך, שאת כ"כ עוזרת בעיצה והכוונה מהניסיון והידע שלך! :) זה מאוד עוזר שיש מישהו שחווה את מה שאתה אמור לחוות ויכול לשתף אותך, להכין אותך ולכוון אותך. וכן תודה לכל השאר! מי שמקיים/אמור לקיים את הפורום זה אתם! יום מקסים לך מתוקה!

19/08/2012 | 23:05 | מאת: קרן

19/08/2012 | 22:59 | מאת: בני

מצטרף לכל מילה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה