לבני - בעניין קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

19/08/2012 | 01:33 | מאת: קרן

הגידול שלך היה ברקטום - אני זוכרת. לכן - אני מציעה לך מאוד לעשות את הקולונוסקופיה בשילוב בדיקת רקטום ידנית של הרופא שלך. הלוגיסטיקה לקביעת בדיקה כזאת אינה פשוטה - אבל אפשרית. בהנחה שתעשה את הבדיקה בבית החולים שנותחת בו - והרופא שלך עדיין מועסק שם, תוכל לארגן זאת. כך היה אצלי לא מזמן. נתנו לי טשטוש חזק יותר. הגסטרו המומחה (לקחתי אותו פרטי, וזה עלה לי ב'השתתפות עצמית' של 600 ש"ח לקופ"ח) עשה את הקולונוסקופיה, והפרופסור שעשה לי את שתי הסטומות ועבר אתי את כל הדרך - דחף אצבעות לישבני ווידא שהכל בסדר שם :( בהצלחה!

19/08/2012 | 15:26 | מאת: בני

אני ללא רקטום עברתי כריתת רקטום.השאלה היא האם צריך להיערך באופן מיוחד לבדיקה מבחינת הבסיס וכו'?

19/08/2012 | 23:03 | מאת: קרן

לי הורידו את הבסיס בבדיקה. תצטייד כרגיל בכל מה שאתה צריך. לא נעים, אבל כבר עברנו כמה וכמה דברים לא נעימים.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה