דליפות

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/08/2012 | 10:49 | מאת: להלהלה

עד עכשיו לא היו לי בכלל דליפות אולי אחת.. בזמן האחרון התפתחה לי פריחה מסביב לסטומה וגם בכללי על הבטן, רופא עור ראה ואמר שזה כנראה מזיעה. כואב לי נורא להשתמש במגבונים לניקוי ושל ג'ל שהוליסטר מספקת כי יש בהם אלכוהול וזה שורף אז אני משתמשת במגבונים לניקוי ומוותרת על הג'ל- כואב מידי. עם זאת, מאז שהפסקתי להשתמש בהם הבסיס התחיל לדלוף לי, כבר שלושה ימים ברצף שאני נאלצת להחליף כל יום בסיס... קראתי לאח סטומה שיבוא לראות את הפריחה אולי הוא יכול להגיד משהו יותר חכם מהרופא עור אבל הוא יכול לבוא רק בעוד הרבה זמן. בנתיים, מה אני אמורה לעשות? איך מתמודדים עם דליפות? בפעם הראשונה זה קרה בכלל לא הייתי בבית וזה קרה מול חברות שלי, פאדיחות.

13/08/2012 | 11:11 | מאת: רן

קודם כל אם המגבונים של הוליסטר צורבים לך, תחליפי למגבונים של קונווטק או קולופלסט! המגבונים שלהם הרבה פחות צורבים, בייחוד של קונווטק. כל החברות מציעות גם מגבוני ניקוי וגם ג'ל. ואם כל אלה צורבים לך, תמיד יש גם את האופציה לקנות (פרטי) מגבונים על בסיס סיליקון שלא צורבים בכלל: http://www.biomed-jr.co.il/content/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%94 שנית, בעניין הפריחה עצמה שווה לבדוק אופציה שפשוט פיתחת אלרגיה לדבק של הבסיס (או לחומר אחר כלשהו שאת משתמשת). זה מאוד נדיר אבל קורה - קרה לי עם הבסיסים של הוליסטר ואז פשוט החלפתי לקולופלסט וזה עבר.

המגבונים של קונווטק הכי טובים לעור רגיש! הבעיה שהם לא בסל, אבל אם זה עובד, אז זה שווה את זה. במקביל, תנסי אולי חברה אחרת, כי כמו שרן אמר, יכול להיות שזו אלרגיה לבסיסים של הוליסטר. ה sure seals גם יכולים לעזור בעניין. מתי את אמורה לקבל אותם?

13/08/2012 | 14:04 | מאת: רן

13/08/2012 | 22:43 | מאת: בני

לדעתי אולי נשאר קצת חומר מהמגבונים להסרת דבק וזה פוגע בהדבקה

מנהלי פורום סטומה - תמיכה