טבילה במקווה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/08/2012 | 15:09 | מאת: איתמר

ראיתי שאלה בנושא. ולידיעתכם (למרות שאני גבר ולא טובל) שאלתי רב והוא אמר שמכיוון שהסטומה הינה חלק מהגוף ואנחנו לא יכולים בלי זה, אין שום בעיה לטבול

10/08/2012 | 12:42 | מאת: בני

אבל זה עדיין לא עונה לנו על השאלה, האם אנחנו באמת צריכים לטחוב טמפון לסטומה בזמן טבילה???? זו הייתה הבעייה היחידה עם התשובה שמצאנו. הרי התשובה שמצאנו באינטרנט היא שיש להיכנס ללא הציוד (ללא בסיס ושקית) ולטחוב טמפון לתוך (!!!) הסטומה..... דבר שאני, אישית, לא מסוגלת לעשות בשום אופן! זאת השאלה בעצם - באיזה אופן באמת הטבילה אמורה להתבצע??

11/08/2012 | 23:34 | מאת: בני

הודיה צודקת לא הבנו מה הפירוש לטבול עם הסטומה הכוונה עם השקית?

19/08/2012 | 16:05 | מאת: איתמר

הטבילה יכולה להיות עם השקית.

יש אפשרות שאני יכולה לדבר בעצמי עם הרב הזה? איזה רב זה? של בית כנסת? של ישיבה? של עיר?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה