אני לא רווחית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

09/08/2012 | 14:32 | מאת: קרן

יותר נכון: הסטומה שלי לא רווחית ל'קולופלסט'. חשבתם על זה פעם? שאנחנו כאן בוכים וכואבים בגופנו ובנפשנו, ובעבור החברות המייצרות את המוצרים אנחנו נמדדים במושגים של "רווחי" לא "רווחי"? הוותיקים יותר זוכרים שהייתה לי איליוסטומי. לאחר ניתוח נוסף שבו התברר שהפאוץ' שלי חרב, התעוררתי עם קולוסטומי. ניסיתי כל חברה וכל מוצר קיים. בזכות יעל שלנו, של הפורום - אני כבר כמה חודשים משתמשת במוצר של קולופלסט ששינה לי ת'חיים, במובן של נוחות, ביטחון עצמי, נראות כלפי חוץ. כולכם מבינים על מה אני מדברת. בעת האחרונה נודע לי שהחברה מפסיקה לייבא את המיני-קאפ שלי. אין די דרישה - ובמילים אחרות אף אחד לא קונה את זה חוץ ממני. הרוקחת ואחות הסטומה הנהדרות שלי הזמינו כמות גדולה, וגם היא כבר מדלדלת. הן הזמינו את כל מה שנשאר בחברה. אוף. אוף. אוף. נמאס. דיברתי היום עם מידד גיסין מארגון בעלי הסטומה. אני כל-כך מקווה שהוא יוכל להפעיל שם לחץ ולגרום לשינוי ההחלטה הזאת :( מתי החברות האלה יקבלו עליהן אחריות ש'מעבר'? אני לא תמימה, ולא נאיבית, ולא ילדה קטנה - וברור לי שהן צריכות להרוויח, אבל לא ייתכן שחברות שמייצרות מוצרים שחיי אנשים תלויים בהם יתנהגו כאילו הן מייצרות מסטיקים וסוכריות. וכן - אני רוצה ארגז פרטי שיישלח כל חודש לארץ, עם השם שלי עליו, אל קולופלסט ישראל, ובו הציוד שאני צריכה - אחרת יהיה חרם צרכנים על קולופלסט, מובן? :) :) :)

09/08/2012 | 14:44 | מאת: חדשה בעסק

09/08/2012 | 14:49 | מאת: בני

איזה קולופלסט את משתמשת?

10/08/2012 | 10:12 | מאת: אודי

את תמיד יכולה להזמין באיביי או מהחברה המייצרת. את יכולה להזמין גם מכולה שלמה. מה הבעיה?

מה עם מידד? קיבלת ממנו תשובה בינתיים? ממש מבאס שעד שסוף סוף מצאת משהו טוב שעובד טוב בשבילך, הם פתאום מחליטים החלטה כזאת.... מקווה מאוד בשבילך שהיא תתבטל!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה