אובססיה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/08/2012 | 12:52 | מאת: לזואי

קראתי בשקיקה על האובססיה שהיתה לך על הניקיון.גם אני מפתח פחד מפני גירוי פחד שאומר שאם תגע בי הצואה אז יהיה לי זיהום כוויה וכדומה או משהו כזה ואני תמיד בלחץ.ואז קורה שאני תמיד מחטט ומנקה שם לא את הידיים אלא את הסטומה.כי תמיד יש לי עור חשוף שם כי האיזור הצמוד לסטומה כל הזמן נפתח ועולה.האחות אמרה לי שזה בגלל החום וההזעה.אני פשוט בלחץ מגירוי וזיהום באיזור.כידוע יש לי מסביב לסטומה עיגול ורוד.הייתי מאוד בלחץ מזה והאחות סטומה של קולופלסט שביקרה אצלי(אגב לא כ"כ מיקצועית!!!)אמרה שצריך לבדוק את זה אצל הכירורג והכניסה אותי ללחץ.עד שהלכתי לאחות סטומה(עם דמעות) אצלנו והיא אמרה לי שזה כלום.אבל אני לא רגועעעעעעעעעעעעעעע

07/08/2012 | 14:26 | מאת: דן

ציטוט: "כי תמיד יש לי עור חשוף שם כי האיזור הצמוד לסטומה כל הזמן נפתח ועולה" מניסיון דומה - אפשר לנסות שילוב של - 1. בלי פסטה שיוצרת הגבהה מיותרת בשולי הסטומה 2. לגזור בשלבים את העיגול של הבסיס, לבדוק, לתקן גזירה עד שמתאים בדיוק, ורק אז להסיר את הפלסטיק ולהדביק. 3. מדבקות טגדרם שמדביקות את הבסיס באופן מהודק דן

07/08/2012 | 15:49 | מאת: ליאב

דבר נוסף שניתן לנסות הוא בסיס בצורה אחרת. יש בסיסים קעורים, שטוחים וקמורים..

07/08/2012 | 16:43 | מאת: בני

אני משתמש בקעור של קולופלסט סנסורה.כי הסטומה שלי לא כ"כ בולטת

07/08/2012 | 16:42 | מאת: בני

לציין שזה אני.לדן:מסביבאין בעיה רק באיזור הצמוד לסטומה כך שטגדרם יעיל רק לשוליים הרחוקים

מנהלי פורום סטומה - תמיכה