באנה.. רק עכשיו נפל לי האסימון

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

07/08/2012 | 01:03 | מאת: זואי

כשעניתי למטה לבני... בתאריך 2.8.11 סגרו לי את הסטומה!! אני שנה וחמישה ימים בלי! זה עבר בטיל! ומי שעקב אחרי סיפוריי יודע שעברתי חודשים לא קלים אחרי הסגירה. היום - טפו טפו - חלפו ימי האימודיום והריצות המטורפות לשירותים. נכון שפה ושם יש גיחות אחת אחרי השנייה, אבל זה בקטנה לגמרי לעומת מה שהיה איזה חצי שנה אחורה שעוד ייבבתי כאן וכמעט הצטערתי על הצעד. אז כבוגרת סגירה, מקווה שאתן תקווה מחודשת לכל התוהים אם לסגור, (ויודעת שתיאוריי כאן הרתיעו כמה קוראים) - אבל הסבלנות השתלמה. בריאות לכולנו.

07/08/2012 | 09:06 | מאת: אודי

למה לסגור סטומה?

07/08/2012 | 09:12 | מאת: זואי

כי לא היתה לי מחלת מעיים. היתה לי סטומה זמנית. אמנם זמן ארוך לזמני, אבל כשאתה יודע שזה לא לתמיד, לפחות אצלי, חיכיתי רק לרגע בו השקית תרד ממני.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה