לחברים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/08/2012 | 12:41 | מאת: בני

האם גם אתם שוטפים את הסטומה במקלחת מידי יום?דהיינו מורידים את השקית ושוטפים. הבנתי מזואי שאין עם זה בעיה. מה איתכם? אני מפחד שזה יהרוס את ההדבקה

06/08/2012 | 14:37 | מאת: חדשה בעסק

גם אני שוטפת כל יום, לא יצר לי בעיות עד עכשיו, אבל כמו הכינוי, אני חדשה בעסק...

06/08/2012 | 15:14 | מאת: בני

את שוטפת גם עם סבון? ואיך את מייבשת?אגב גם אני עברתי סרטן ברקטום עם סטומה קבועה וטיפולים כימו וכו'.נעים להכיראגב איפה נותחת?אצל מי?לא עברת טיפולים והקרנות?

06/08/2012 | 21:33 | מאת: אודי

אין עם זה בעיה, זה אפילו מומלץ. אם הדבק נחלש אפשר לחזק עם ספריי מחזק דבק.

11/08/2012 | 14:04 | מאת: פטל

שוטפת עם השקית, כי בלעדיה לפעמים מים מחלחלים לי בין הבסיס לעור, מסביב לסטמה- מה שמזרז אפשרות של "פיצוץ" ... מסביב באמת זה מחליש קצת את הדבק...שמה טגדרם. מדבקה שקופה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה