לידה עם סטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/08/2012 | 10:40 | מאת: אודי

מישהי כתבה פה לא מזמן על לידה עם סטומה. ובכן, לי יש סטומה ואשתי ילדה שלשום ואני חייב לומר לכם: זו ממש לא בעיה.

חחחחחחח וואיייי אתה פשוט הורס!!!!! אין, אין עליך!!! עשית לי את היום!! טוב שיש מישהו כאן ששומר על ההומר D: שמחה שהלידה עברה לך בקלות חחחחחחחחחחחחח וחוצמיזה, שוב, המון מזל טוב, מאוד מרגש!! הרבה הרבה הרבה נחת שמחה והצלחה בגידול העולל/ית! ילד ראשון?

06/08/2012 | 14:24 | מאת: זואי

מזל טוב!!!! איזה כיףףףף, שפע אושר ונחת לכם. אתה יודע, ניתן לעשות שימוש בשקית המלאה ככרית הנקה. מיינוס ההנקה.

06/08/2012 | 14:38 | מאת: חדשה בעסק

06/08/2012 | 15:18 | מאת: בני

כל הכבוד. שמחתי לשמוע. כמה כבר יש לך?

06/08/2012 | 21:34 | מאת: אודי

תודה לכולם, זה הראשון שלנו. משום מה החלפת חיתול נדמית כפעולה מוכרת וידועה כבר... אני "עושה" את זה "לעצמי" 5-6 פעמים ביום! :)

איזה כיף! ילד ראשון זה תמיד הכי מרגש. סוף סוף בעל שיודע להחליף טיטול. בטח אפילו יותר טוב מאשתך..? (כי אתה כבר מנוסה ;)

11/08/2012 | 14:05 | מאת: פטל

מזלטוב ותתחדשו!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה