לחברים

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/08/2012 | 13:18 | מאת: בני

האם כשאתם מחליפים שקית אתם מנקים שם מסביב לסטומה משאריות או לא נוגעים?כי אני משתדל כל הזמן לחטט שם ולנקות(הידיעה שיש לי צואה על העור מחרפנת אותי)ואפילו מוסיף פסטה מה איתכם?

05/08/2012 | 17:20 | מאת: זואי

בשירשור אחר. אני כן הייתי מנקה שם עם כל החלפת שקית, כי ממילא החלפת השקית שלי היתה מלווה במקלחת. אז מה שהתאסף סביב הסטומה ולא נוקה במקלחת - הוצא לאחר מכן לפני הלבשת השקית. ולא שמתי פסטה אלא פיזרתי מסביב לסטומה את האבקה - בלי לעשות לה פוווו.

05/08/2012 | 17:38 | מאת: בני

היית עושה זאת בהחלפת השקית(לא הבסיס)???שוטפת עם מים??? וזה לא עשה בעיות בבסיס?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה