מים - החוק אושר, מ-1 ביולי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

02/08/2012 | 12:53 | מאת: קרן

שלום לכולם, זוכרים את עניין המים? ובכן - החוק המעניק הנחה לנכים 'קשים' אושר מ-1 ביולי. בשיחה עם ביטוח לומי נאמר לי שרשימת הזכאים הועברה לרשות המים ושהרשות היא האחראית להעביר את הרשימות לספקיות המים ברחבי הארץ. בשיחה עם רשות המים נאמר לי כמובן שביטוח לאומי הוא האחראי. בחלם... כרגיל.... כמו בחלם. מה שכן - משמח שהחוק התקבל. פחות משמח שמשמעותו, הלכה למעשה, היא תוספת של כ-3 קוב בלבד לחקופת חשבון. אבל גם זה משהו. כרגע אני בעלת 100% נכות זמנית, ואיני יודעת אם רק גם בעלי נכות של 75% או 80% נכות זכאים. אני מציעה שכל אחד מהם יפנה אל מוקד הביטוח הלאומי כדי לברר את זכאותו. כאשר בלגן העברת הרשימות יסתדר (ומתישהו הוא יסתדר) - יחזירו לנו כספים רטרואקטיבית מ-1 ביולי 2012. בהצלחה!

כל הכבוד ותודה גדולה שאת מיידעת אותנו על זה!! אני בהחלט אברר את זכאותי.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה