קולוסטומיה לתינוקות - עזרה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

22/07/2012 | 23:36 | מאת: דני שפס

שלום, אם למישהו יש בעיות או שאלות לגבי קלוסטומיה לתינוקות, שיתוף מידע או סתם לדבר....אתם יכולים ליצור קשר. אני לא משתמש בשקיות הנצמדות לבטן כי הן ממש לא יעילות לתינוקות בכל אופן, אנחנו משתמשים בחיתול שעבר הסבה לכיס שכזה. בהצלחה לכולם

מעולה! :) בקולוסטומיה, בניגוד לאילאוסטומיה, אפשרי באמת לעשות את זה. יש הרבה בעלי קולוסטומי שלא מסתובבים בכלל עם שקית, אלא פשוט עם איזושהי תחבושת או פד גאזה, משום שיש להם יציאות בשעות מסויימות וזהו, אז אין צורך להסתובב עם השקית כל היום. המון בריאות :)

26/12/2013 | 18:57 | מאת: מיכל

הילג שלי בן 11 חודש וצפוי לעבור ניתוח קולוסטמיה כדי לתת לאיזור פי הטבעת לנוח מאבסס מאוד עקשן שתוקף אותו וכרגע גם הפך לפיסטולה, האם יש סכנה בניתוח זה? איפה ניתן להשיג את הטיטולים לבטן?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה