מישהו אמר פרוקטקטומיה ולא קיבל?

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

13/07/2012 | 20:23 | מאת: אודי

חודשיים אחרי כריתת רקטום. היו סיבוכים אבל מסוג שהרופאים אמרו שלא ראו מעולם (בצקת בדרכי השתן) והם עברו בלי בעיות. חוץ מזה לא היו בעיות שתן או מין ולא היו כאבים חזקים מדי. כאב לשבת אבל עבר. הדבר הכי מעצבן היה השהייה בבית החולים וההמוגלובין הנמוך. לסיכום, piece of cake. מומלץ לכל החוששים.

14/07/2012 | 11:47 | מאת: ליאב

אני שמח בשימחתך. תודה על העדכון..עוד נקודה למחשבה.

14/07/2012 | 21:24 | מאת: בני

איפה עשת את הניתוח? ואצל מי? לאפארוסקופי?

15/07/2012 | 07:01 | מאת: אודי

אצל ד"ר עודד זמורה, בתל השומר. לא לאפרוסקופי כי לפי הד"ר מבנה הגוף שלי (ארוך וצר) היה מקשה עליו לעבוד עם העצבים באיזור האמור. עכשיו יש לי צלקות של גבר אמיתי. :)

ממש שמחה לשמוע :) אני, אבל, עדיין חוששת חחחח /: בכל מקרה, כיף לשמוע שאתה מרוצה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה