הודיה תודה רבה - שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

12/07/2012 | 23:38 | מאת: shir

הודיה תודה רבה אשמח מאוד לקבל את הטלפון של זואי על מנת שאשוחח עימה וגם את שלך, יש לי עוד שאלות. אני ממש מעריכה את המידע שאתם מעבירים לי ואת הנוכנות לעזור מרגיש לי דיי לבד בעולם הזה. שירי

13/07/2012 | 17:28 | מאת: קרן

היי, לא מוצאת את ההודעות הראשונות שלך ולא יודעת מה סיפורך, אבל תחושת הבדידות האיומה מוכרת וכואבת... גם אני אשמח לעודדך בטלפון - אם תרצי.

13/07/2012 | 17:30 | מאת: קרן

את הסיפור שלך... גם לי הייתה פיסטולה איומה, ועדיין לא גמרתי אתה. את מוזמנת לשוחח.

13/07/2012 | 19:12 | מאת: זואי

מנהלי פורום סטומה - תמיכה