ברכות ותודה הודיה ויעל

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/04/2011 | 09:12 | מאת: זואי

על פתיחת הפורום. אני והזרבוב (הודיה, זו אני..) ביחד כבר שנה וארבעה חודשים. ההתחלה הייתה קשה ועצובה, אך היום הגעתי להשלמה ואנחנו מסתדרים היטב. הסטומה שלי היא זמנית על אף התקופה היחסית ארוכה שהיא עלי. אשמח לתמוך ולהיתמך. מקווה להכיר מחר את הסטומאים שיגיעו למפגש.

איזה כיף לשמוע ממך :) את מגיעה מחר? אני גם מקווה מאוד להגיע, רק לא בטוחה עדיין איך. מקווה לראותך (סוף סוף ;)

10/04/2011 | 10:05 | מאת: זואי

הייתי עסוקה בענייני בריאות של המשפחה... אבא ניתוח, אמא הקרנות. שמייח.. אכן, מתכננת להגיע. בכל מקרה חייבת לך חיקוי..

איתי כמובן!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה